TATTOO

TATTOO INFO

Pred tetoviranjem… je najboljše, da ste spočiti in siti (ne tik po obroku, ampak minimalno 2ure od obroka) Pred tettooviranjem ne smete biti opiti. (24ur pred in 14dni po tetoviranju) za dodatna zravila, katera jemljete mi morate javiti. Če si mlajši/mlajša od 18let, potrebuješ potrdilo, katerega dobiš TUKAJ. Tetoviranje je na lastno odgovornost (Preveri pravopisje tattooja). Ne tetoviram ljudi z luskavico (če imaš kakršne koli bolezni, ki bi vplivali na izdelavo, celjenje itd.-se predhodno posvetujte z zdravikom). Pridi stuširan/a, naspan/a, sit/a v črnih oblačilih (zaradi črnila-ker za oblačila ne odgovarjam).

Oskrba tattooja?
Kar se tiče oskrbe tattooja morate samo predhodno vedeti, da 1 mesec ne smete v bazene, morje, savne ipd., da se z svežim tattoojem ne smete sončiti. Ter da se prvi teden izogibate športnimi dejavnostmi-zaradi znojenja. Ter, da 14dni ne smete uživati alkohola. Kar se tiče ostalih navodil jih dobite po samem postopku. Prav tako lahko dobite pri meni kremo, katera je prav namenjena celjenju tattoojev! Kar se tiče ostalih informacij jih dobite po samem postopku. Pravtako kremo za nego tattooja.

DARILNI BONI
so na voljo v vrednosti: 10€, 20€, 50€, 70€, 100€, 150€, 180€, 200€.
Glede na bone se lahko kombinirajo katerekoli vsote bona. (npr. 10€+70€)
Boni so unovčljivi za Tattooje (min. cena 50€-polurni tattoo),
permanentni make up (min. cena 140€), odstranjevanje tattoojev 1. terapija (40€)

(bon je veljaven dve leti od izdaje)

Darilne bone prejmete po pošti po predhodnem nakazilu na TRR (poštnina je brezplačna)
za več info pišite: Crystal Rose Tattoo, Petra Jerman Page ali mail: crystalrosetattoo@gmail.com

Račun vam ob plačilu pošljemo po mailu, katerega zadržite, ker služi kot dokazilo o plačilu.

nakazilo opravite na: 

TRR info:
CRYSTAL ROSE TATTOO,
PETRA JERMAN S.p.
Naselje Ivana Krivca 33
4280 Kranjska Gora

SI56 0510 0801 6092 874

BIC koda: ABANSI2X
Abanka

BOLEČINA
Bolečina je odvisna od predela tetoviranja, prav tako tudi od tolerance vsakega posameznika in velikosti samega motiva oz. časa tetoviranja. Občutek pri tetoviraju je bolj pekoč, na trenutke skeleč. Določene pri tetoviranju žgečka, spet drugim je sam občutek prijeten (zaradi vibracij mašinca), tako da je to čisto odvisno od vsakega posameznika in psihične pripravljenosti na sam postopek.
Tukaj pa je nek splošen pregled, predelov na telesu in tolerance na bolečino.
Naj bolečina ne bo pomemben faktor pri izbiri mesta za tetoviranje!
vfdvdvssdsd

 

Polnoletnost?
V primeru, da nisi polnoleten/polnoletna, ampak starejši/starejša od 17let potem moraš prinesti obrazec, katerega morajo izpolniti tvoji starši. Še vedno moraš pred tem obvestiti, takoj v povpraševanju.
Obrazec dobiš TUKAJ.

Kako izbrati motiv?
Izbira tattooja je odvisna od tega, kako daleč ste s svojimi predstavami in željami o tattooju, ki ga želite imeti.
Če ne veste nič kaj in kako bi imeli najboljše, da mi pišete in pustite svojo telefonsko številko, da se pogovorimo in da s skupnimi močmi najdemo design, primeren za Vas.
Če pa že imate( približno) predstavo o tem, kaj in kje bi se tetovirali, (potem) najboljše, da mi pišete, dodate sliko/slike in opis Vaših želja, ter telefonsko številko, da se o določenih podrobnostih še pogovorimo. (poslani designi in dogovor predstavlja iztočnico za nadaljni izris.)
Pred izrisom vam tudi povem okvirno ceno.

Cena?
Ceno najlažje podamo če pošljete, sliko/skico dopišete kje bi imeli (del telesa) in okvirno velikost na facebook: Crystal Rose Tattoo, Petra Jerman Page ali mail: crystalrosetattoo@gmail.com

Izdelava Začasnih tattoojev/tamptoo? 
Začasne tattooje, ki se aplicirajo na telo so na voljo v spletni trgovini za naročilo lahko pišete: Crystal Rose Tattoo, Petra Jerman Page ali mail: crystalrosetattoo@gmail.com

Tattooji, kateri so izdelani z ubadanjem igle in nanašanja barvila pod kožo nikoli niso začasno, barva nikoli ne zbledi iz samega tattooja, zaradi postopnega bledenja tattoo nikol ne bo izgledal tako kot bi moral, na koncu ostane le madež, katerega se ponavadi prekriva ali odstrani z laserjem.

Prekrivanje?
Prekrivanje starih tattoojev je možno v kombinaciji z laserskim odstranjevanjem; v tem primeru se naredi želen design, pri katerem se določi, na katerih predelih je treba star tattoo odstraniti, da ga nov design prekrije. Več o samem odstranjevanju si lahko preberete TUKAJ.
Če je nov motiv večji in temnejši, se stari tattoo tudi lahko prekrije brez predhodnega odstranjevanja.

Alergija na barvo?
Na kakršnekoli alergije kože morate prej opozoriti oz. se posvetovati z zdravnikom, lahko pa pred samim postopkom naredimo test. Barve so kakovostne in veganske (!!), tako da takih primerov skoraj ni.

Tetoviranje poleti?
TETOVIRATE SE LAHKO V KATEREMKOLI LETNEM ČASU! Dokler se za tattoo skrbi po predpisanih navodilih!
(Miami ink je serija sneman v Miamiju, kjer je že januarja v povprečju 20 ° C, poleg tega, so tudi drugi kraji na svetu kjer si tetovirajo pa se tattooji lepo zacelijo in obdržijo kot je treba.)
Obstajajo pa določeni predeli za katere je boljše, da se jih naredi poleti npr. nart-saj je v tem letnem času (ko se odstrani zaščitna folija) lepo na zraku in se z tem hitreje in lepše zaceli.
Korekcije v roku 3mesecev po izdelavi so brezplačne!
V primeru malomarnosti pri negi tattooja, si pridržimo pravice, da popavlanje računamo po standardnem ceniku.

SLIKE