Info

AKONTACIJA:
Pri naročanju za permanetni make up se plača 20€ akontacije,(katera se upošteva pri končnem plačilu)
ko se plača akontacija je termin potrjen! In če v roku 48ur ne odpoveste in prestavite termina, se Vam akontacija ne povrne.

Račun vam ob plačilu pošljemo po mailu, katerega zadržite, ker služi kot dokazilo o plačilu.

nakazilo opravite na:
CRYSTAL ROSE TATTOO,
PETRA JERMAN S.p.
HRASTJE 052 M
4000 KRANJ

SI56 0510 0801 6092 874

BIC koda: ABANSI2X
Abanka

PERMANENTNI MAKE UP
Permanentni make up je namenjen ženskam, katere bi rade poudarile svoje oči/obrvi/ustnice.
pa jim ni do tega, da bi se neprestano ličile vzame, saj natančno ličenje zahteva veliko časa. Z permanentnim make up-om pa bi bile urejene ves čas; doma na morju, med športnimi aktivnostmi ipd.
Ženske se za permanentni make-up odločajo tudi zaradi problemov z določenimi kozmetičnimi izdelki, ker se same težko natančno naličijo itd.
Ali pa čisto enostavno, ker so site vsakdanje rutine.
In jim permanentni make up ponuja super rešitev.
Obstojnost permanentnega make upa je 5-15let, barve postopoma zbledijo..po določenem času je potrebno ponovno na obnovo.
Vsi postopki so popolnoma varni in izpeljani po higijenskih standardih.
Eyeliner-oči (zgornja/spodnja linija)
Eyeliner daje iluzijo debelejših trepalnic.
Pri vrisovanju eyelinerja je debelina črte odvisna od želje strank; nekaterim je dovolj že nekaj barve med samimi trepalnicami, medtem ko druge želijo debelejšo linijo, da še bolj poudarijo oči.

Obrvi (senčenje obrvi/vrisovanje obrvi)
Obrvi so resnično okvir obraza.
Senčenje obrvi pride v poštev pri tistih, ki imajo svojih dlačic dovolj in bi si zgolj ”posenčile” določene predele, da bi obrvi povezale v želeno obliko (sam efekt je zelo podoben popravljanju obrvi z barvico).
Vrisovanje obrvi je za tiste, ki bi dopolnile svoje obrvi (npr. da na določenih predelih manjkajo), ter tistim ki bi imele rade svoje obrvi bolj polne. Ali pa da so polnoma brez in želijo najbol realističen izgled.

Ustnice (obroba/polnjenje)
Velikokrat so šminke kratko obstojne, se hitro se odstranijo itd.pri permanentnem make up-u pa jih poudarite z barvo, z obrobo pa poudarite polnost. Še posebej pridejo v poštev tistim, ki imajo naravne ustnice blede, ali pa si preprosto želijo poudariti svojo barvo.

Oskrba?
Kar se tiče oskrbe permanenta morate samo predhodno vedeti, da 1 mesec ne smete v bazene, morje, savne ipd., da se z svežim permanentom ne smete sončiti. Ter, da se prvi teden izogibate športnimi dejavnostmi-zaradi znojenja. 14 dni ne smete uživati alkohola. Kar se tiče ostalih navodil jih dobite po samem postopku. Prav tako lahko dobite pri meni kremo, katera je namenjena Permanentnemu makeupu!

Korekcije v roku 3mesecev po izdelavi so brezplačne!
Poseg je na lastno odgovornost.
kremeccc - Kopija - Kopijagg

7qrCVoqqma0v0-Uw6u6Ahb0CkNAkQJgl3HH0CIgKr0Y