Info

AKONTACIJA:

Pri naročanju za PMU-eyeliner, je potrebno plačati 20 € akontacije (ki se všteje v končno ceno).

Ko plačate akontacijo je termin potrjen. Ob primeru odpovedi oz. preložitvi termina je potrebno sporočiti najmanj 48 ur predhodno,

da se akontacija ohrani. Akontacija se ne vrača.

 

Nakazilo opravite na:

TRR info:
CRYSTAL ROSE TATTOO,
PETRA JERMAN S.p.
Naselje Ivana Krivca 33
4280 Kranjska Gora

SI56 0510 0801 6092 874

BIC koda: ABANSI2X
Abanka

 

Oskrba?
Kar se tiče oskrbe permanenta morate predhodno vedeti, da 10-14 dni po postopku izogibate bazenov, morju, savni, prav tako da se s svežim permanentom ne smete sončiti. Prvi teden se izogibajte športnim aktivnostim, zaradi potenja. 14 dni ne smete uživati alkohola. Kar se tiče ostalih navodil jih dobite po samem postopku. Pri meni dobite kremo, katera je namenjena celjenju PMU-eyelinerja.

Hustle butter 30ml-15€

 

PERMANENTNI MAKE UP-eyeliner

Permanentni make up je namenjen ženskam, katere bi rade trajno poudarile svoje oči, gostoto trepalnic na diskreten način, ob tem pa bile preskrbljene za ličenje v okoliščinah, kjer to ni mogoče npr. športne aktivnosti, bazeni, savne ipd. Prav tako je zelo priljubljeno pri ženskah, katere imajo probleme z kozmetičnimi izdelki. Eyeliner je idelna rešitev za vse osebe, ki si želijo olajšati in skrajšati čas ličenja, saj so rezultati PMU-eyelinerja obstojni 5-10 let.

Pri vrisovanju eyelinerja je debelina črte odvisna od želje strank; nekaterim je dovolj že nekaj barve med samimi trepalnicami, medtem ko druge želijo debelejšo linijo s konico, da še bolj poudarijo sam lok veke in s tem same oči.

EYELINER VIDEO

Obstojnost permanentnega make up-a je 5-10 let, barve postopoma malenkostno zbledijo, odvisno glede na zunanje vplive, sam tip kože ipd. Korekcije v roku 3 mesecev po izdelavi so vštete v ceno.