PERMANENT MU

AKONTACIJA:
Pri naročanju za permanent make up, se plača 20€ akontacija, ko se plača akontacija je termin potrjen! (Če v roku 48ur ne odpoveste in prestavite termina, se Vam akontacija ne povrne.)
Račun vam ob plačilu pošljemo po mailu, katerega zadržite, ker služi kot dokazilo o plačilu.

nakazilo opravite na:

TRR info:
CRYSTAL ROSE TATTOO,
PETRA JERMAN S.p.
Naselje Ivana Krivca 33
4280 Kranjska Gora

SI56 0510 0801 6092 874

BIC koda: ABANSI2X
Abanka

PERMANENTNI MAKE UP

Permanentni make up je namenjen ženskam, katere bi rade poudarile svoje oči/obrvi/ustnice.
Pa jim ni do tega, da bi se neprestano ličile, saj natančno ličenje zahteva veliko časa. Z permanentnim make up-om pa bi bile urejene ves čas; doma na morju, med športnimi aktivnostmi ipd.
Ženske se za permanentni make-up odločajo tudi zaradi problemov z določenimi kozmetičnimi izdelki, ker se same težko natančno naličijo… itd.
Ali pa čisto enostavno, ker so site vsakdanje rutine katero ponavljajo vsak dan.
In jim permanentni make up ponuja super rešitev.
Obstojnost permanentnega make up-a je 2-5 let, barve postopoma zbledijo..po določenem času je potrebno ponovno na korekturo.
Lahko pa se pri pernamentu uporabi barvo, katera se uporablja pri tetoviranju in ostane trajno. Odvisno od želje stranke.

Eyeliner-oči (zgornja/spodnja linija)
Eyeliner daje iluzijo debelejših trepalnic.
Pri vrisovanju eyelinerja je debelina črte odvisna od želje strank; nekaterim je dovolj že nekaj barve med samimi trepalnicami, medtem ko druge želijo debelejšo linijo, da še bolj poudarijo oči.

Obrvi (senčenje obrvi/vrisovanje obrvi)
Obrvi so resnično okvir obraza.
Senčenje obrvi pride v poštev pri tistih, ki imajo svojih dlačic dovolj in bi si zgolj ”posenčile” določene predele, da bi obrvi povezale v želeno obliko (sam efekt je zelo podoben popravljanju obrvi z barvico).
Vrisovanje obrvi je za tiste, ki bi dopolnile svoje obrvi (npr. da na določenih predelih manjkajo), ter tistim ki bi imele rade svoje obrvi bolj polne.

Ustnice (obroba/polnjenje)
Velikokrat so šminke kratko obstojne, se hitro odstranijo… pri permanentnem make up-u pa jih poudarite z barvo, z obrobo pa poudarite polnost. Še posebej pridejo v poštev tistim, ki imajo naravne ustnice blede, ali pa si preprosto želijo poudariti svojo barvo.

7qrCVoqqma0v0-Uw6u6Ahb0CkNAkQJgl3HH0CIgKr0Y

SLIKE