Info

AKONTACIJA:
Pri naročanju za odstranjevanje tattooja, se plača 20€ akontacija, (katera se poravna pri zadnji terapiji) ko se plača akontacija je termin potrjen! (Če v roku 48ur ne odpoveste in prestavite termina, se Vam akontacija ne povrne.)
Račun vam ob plačilu pošljemo po mailu, katerega zadržite, ker služi kot dokazilo o plačilu.

nakazilo opravite na:
CRYSTAL ROSE TATTOO,
PETRA JERMAN S.p.
HRASTJE 052 M
4000 KRANJ

SI56 0510 0801 6092 874

BIC koda: ABANSI2X
Abanka

LASERSKO ODSTRANJEVANJE
odstranjevanje tattoojev in mikropigmentacije.

Kaj morate vedeti pred postopkom?
Tattoo mora biti za za odstranjevanje popolnoma poceljen!
Vsi posegi, so na lastno odgovornost.
Kar se tiče oskrbe morate predhodno vedeti, da 1 mesec ne smete v bazene, morje, savne ipd. in se prvi teden izogniti vsem športnim dejavnostim-zaradi znojenja. 2meseca je strogo prepovedano sončenje.
Vsa nadalna navodila za nego dobite po samem posegu.

Trajanje?
Sam postopek traja 2-10min za manše tattooje do 100cm² za večje do 400cm² cca 1ura.
Število tretmajev je odvisno od intenzivnosti barve, strukture/kakovosti črnila, najbol optimalno za odstranjevanje je, da se med posamičnimi terapijami dela cca 3meseca premora, koža se v tem času lepo poceli.

Pred nadalnim posegom mora biti koža popolnoma poceljena!
Pri odstranjevanju se uproablja Picosure laser, kateri je eden izmed preciznejših, učinkovitih in varnejših.

Lasersko odstranjevanje je ena izmed opcij pri prekrivanju starih tattoojev (poleg prekrivanja z večjim ali temnejšim tattoojem, pri čemer so designi omejeni). Z manjšim številom terapij se zmanjša intenzivnost tattooja, ki po tem postopku tudi postane primeren za prekrivanje. V primeru, da novejši design prekriva starejšega, lahko kasneje, ko se vse skupaj poceli, starejši tattoo pride na površje. Možnost odstranitve oz. svetlenje z laserjem tukaj velikokrat pride v poštev.
Trajno odstranjevanje predstavlja možnost tudi v primeru, da je tattoo na predelu, kjer prekrivanje ne pride v poštev (npr. kompozicija, ki omejuje možnosti prekrivnih designov), ali pa je pri tetoviranju prišlo do določenih nesporazumov in je treba le delno odstraniti določene predele (dodatki na designu, napačno črkovanje besedila ipd.).

Iz cenika se težje razbere koliko terapij bi potrebovali do želene odstranitve zato najboljše, da pišete za več info na mail: crystalrosetattoo@gmail.com facebook: Crystal Rose Tattoo, Petra Jerman Page in dodate fotografijo tattooja, ter dopišete kaj želite.
Amaterski tattooje (home made) potrebujejo približno do. 2.terapije., pravtako permanentni make up (ker so sama črnila drugačnega tipa)
tattooji narejeni z opremo za tetoviranje (profesjonalno) potrebujejo do 4-5terapij.
število terapij je odvisno glede na starost, intenzivnost tattooja.